当前位置: 学院首页 >> 教学科研 >> 教学规章制度 >> 正文

学院四年专业定位规划"EEPP"

2014年12月11日 14:16  点击:[]

YEAR 1 Exploration第一年(探索)

What is design and creativity? What can I do? Why do artists and designers exist?

什么是设计和创造?你能做什么?艺术家和设计师是如何存在的?

- Face-to-face discussion面对面讨论

- Self-development自我开发

- A great amount of practice大量的手工作业

- Meetings探讨

YEAR 2 Experience第二年(体验)

Which designer or artist do I dream of?我梦想将要成为怎么样的一个设计师/艺术家?

- Find the value of oneself发现自我价值

- Find out the designer I admire.我的偶像是谁

- Search for a direction 寻找方向

- Identify the goals发现目标

YEAR 3 Professional第三年(职业)

What kind of designer am I going to be?我将成为怎么样的一个设计师/艺术家?

- Determine basic direction确定基础方向

- Professional skills development职业技术发展

- Internship实训实习

YEAR 4 Position第四年(定位)

Which field/position do I go for? What do I need to go further?

我将要做什么?需要什么让我走得更远?

- Interdisciplinary学科间的知识

- Own style, position自我风格和定位

- Entrepreneurship企业熟悉

上一条:重庆工商大学普通全日制本科学生选课管理规定 下一条:重庆工商大学本科课堂教学质量学生评价实施办法(试行)

关闭

最新信息